Despre NOVASEM

Acasă – Despre noi

ㅤㅤNovasem SRL a fost înființată în 2007. Proprietarul și CEO-ul Rotaru Vitalie administrează cu succes compania. Direcția principală a activității companiei este selecția, producția și vânzarea hibrizilor de floarea soarelui și porumb.

ㅤㅤUnul dintre fondatorii companiei este Fedor Grigoryevich Rotaru, doctor în științe agricole, crescător de floarea soarelui cu o experiență de peste 40 de ani, fondator și fondator al primului Centru privat de cercetare din Republica Moldova „AMG-Magroselect”, autorul. de linii parentale și hibrizi de floarea soarelui precum „Luceafarul”, „MPK 8506”, „MPK 8401”, „MPK 8402”, „MPK 8607”, „MPK 8910”, „Speranta”, „Ana”, „HS-9505” , „Xenia”, „Drofa”, „Olea”, „Oxana”, „Soroca”, „Performer”, „Vitalia”, etc., zonate în Moldova, Federația Rusă, Ucraina, Uzbekistan și alte țări CSI.

sunflowers, flowers, blossoms-4339580.jpg
bee, insect, pollinate-3554567.jpg

Personalul științific al companiei, condus de Rotaru F.G., participă periodic la summituri internaționale FAO, unde fac schimb de experiență și cooperează cu crescători din țări precum Franța, România, Serbia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Ucraina etc.

Până în prezent, angajații companiei „Novasem” sub conducerea domnului Rotaru au creat o serie de noi combinații hibride de floarea soarelui, care depășesc în multe privințe generația anterioară de hibrizi, precum și primii hibrizi moldoveni rezistenți la erbicide conform la sistemele „Clearfield” și „Sulfo” . Hibrizi precum „Novator”, „Tellus”, „TGR 8”, „Fortuna Cl”, „Regina Cl” au fost testați cu succes în Moldova, Ucraina și Rusia și au intrat în registrele de stat ale acestor țări.

Primul hibrid de floarea soarelui de cofetărie (cu fructe mari) TGR 21 (TGR 21) din istoria selecției moldovenești este testat în Republica Moldova și Rusia .

O activitate nouă și importantă a companiei este cultivarea hibrizilor de porumb. Crescătorii noștri au creat mai multe combinații hibride de porumb cu FAO de la 200 la 300, care sunt pregătite pentru teste de stat în Moldova și Rusia.

Despre Noi

Misiunea noastră

  Baza stiintifica a selectiei Novasem o o constituie cercetarile d-lui Dr. habilitat in stinte agricole si amelioratorului de floarea-soarelui Rotaru Tudor. membru ISO (International Sunflower Association). IAEMNPS (International Academy of Ecology Man and Nature Protection Sciences), autor a peste 35 hibrizi de floarea soarelui.

  Activitatea companiei include un ciclu complex de producere: selecția, producerea liniilor parentale și a hibrizilor, procesarea și comercializarea. Acest fapt permite controlul calității la toate etapele.
# 0
Producători și exportatori de hibrizi în Republica Moldova.
+ 0 %
Conținut în ulei al hibrizilor linoleici de floarea-soarelui.
0
Clienți mulțumiți ce colaborează în continuare cu Novasem.

Avem încrederea marilor companii din agricultură:

Ce oferim?

Un ciclu complex de producere și controlul calității

Rotaru Tudor
Doctor habilitat în științe agricole
Rotaru Vitalie
CEO/Director

NOVASEM

Faceți cunoștință cu echipa noastră.

Apăsați pe butonul de mai jos pentru a afla cum puteți lua legătura cu noi, astfel dând startul unei colaborări benefice și de lungă durată.

Interviul cu

Rotaru Vitalie

Proprietarul și CEO-ul ce administrează cu succes compania Novasem.

Urmăriți-ne:

Pentru a ne contacta, a afla mai multe detalii despre noi și pentru a vedea cel mai recent conținut video și foto din arhiva activității companiei Novasem.

Începeți cu noi astăzi și prosperați mâine

De ce Novasem? Pentru că avem experiența și expertiza necesare, oferim semințe selectate cu grijă, cu performanță dovedită, o gamă diversificată și asistență pe tot parcursul. Apăsați pe butonul de mai jos pentru a afla mai multe despre ce oferim.